Soukromá střední škola gastronomie

Již více než 30 let

Baristický kurz

Jako každoročně i letos pořádáme pro studenty naší školy baristický kurz – základní pod odborným vedením  Romana Pospíchala – baristy společnosti Tonino Lamborghini, hlavního komisaře baristy CBA, člena SCAE

V předchozích letech jsme také pořádali baristické kurzy  “ Od keře ke kávě“. Kurz je pořádán Školou kávy pod odborným vedením Roberto Trevisana – certifikovaného lektora CBA a nositele mezinárodního titulu Nejlepší koordinátor Speciality Coffee Assn. of Europe. Je také zakladatelem mezinárodní soutěže baristů Barista open.

Úvodní kurz je pořádán v prostorách školy.

Obsah kurzu :

  • seznámení s kávou, jejím původem
  • správnou přípravou kávy, ukázky přípravy espressa, capuccina a latte
  • správná příprava mléčné – pěny, studenti si sami vyzkouší přípravu espressa a mléčné pěny

Na závěr obdrží certifikát

Délka kurzu : 2 dny  

Cena kurzu :  3 000,-

Termín kurzu : 

Fotogalerie z baristického kurzu konaného v dubnu 2015

Specializační kurz Latte art

Cena kurzu
 : 

Termín kurzu : 

Zadejte co hledáte