Soukromá střední škola gastronomie

Již více než 30 let

Kurz molekulární mixologie lektor Achim Šipl

Momentálně se věnuje společnosti Rudolf Jelínek jako Globální ambasador ovocných destilátů a je Brand managerem značky Saint James pro Česko. Vede barmanské kurzy a také napsal skripta Makromolekulární a progresivní mixologie. Stále aktivně soutěží. Jeho posledním úspěchem je druhé místo na Mistrovství světa v míchání nealkoholických nápojů s minerální vodou Mattoni 2016.

Obsah kurzu

Molekulární mixologie, s ukázkou postupů a servisu. Specializuje se na recepty vhodné pro přímé použití v baru. Účastník se seznámí jak s jednotlivými surovinami pracovat a jaké používat pomůcky. Dále kde jednotlivé suroviny koupit a jak je skladovat a samozřejmě bezpečnost práce. Všechny informace jsou přednášeny přímo při ukázce jednotlivých receptů – postupů. Součástí jsou ukázky servisu a samozřejmě i ochutnávka.

Každý účastník obdrží skripta a certifikát

Cena kurzu 3 700,-Kč (3 dny, 9 -17 hodin)

Zadejte co hledáte