Vyhledávání

Přihlášení


Certifikát
Důvěryhodná firma

Důvěryhodná firma 2015

Důvěryhodná firma 2016

V březnu 2016 získala naše firma CERTIFIKÁT PROVĚŘENÁ SPOLEČNOST, je přiznán firmám, které se mohou pochlubit tím, že nemají negativní ohlasy od svých klientů a obchodních partnerů. Proces certifikace je založen na moderní metodě, která umožňuje definovat tzv. ukazatel názorů pomocí inovativních informačních technologií. Certifikát vystavilo centrum výzkumu názorů klientů s.r.o.

Závěrečné zkoušky ve školním roce 2020/2021 – bližší informace k ZZ naleznete ve složce Pro studenty – podsložka Závěrečné zkoušky

Maturitní zkoušky ve školním roce 2020/2021 - bližší informace k maturitním zkouškám ( včetně pokynů k opravným a náhradním zkouškám za 1. pololetí školního roku 2020/2021) naleznete ve složce Pro studenty - podsložka Maturitní zkoušky Termíny konání maturitních zkoušek jsou zde také zveřejněny.

Maturitní obory : Přijímací zkoušky v rámci přijímacího řízení pro školní rok 2021/2022 se nekonají.

Ochrana zdraví a provoz středních škol

OCHRANA ZDRAVÍ A PROVOZ STŘEDNÍCH ŠKOL A KONZERVATOŘÍ PRO OBDOBÍ PŘÍPRAVY NA MATURITNÍ A ZÁVĚREČNOU ZKOUŠKU A ABSOLUTORIUM V KONZERVATOŘI V OBDOBÍ DO KONCE ŠKOLNÍHO ROKU 2019/2020

Informace Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy v PDF

Čestné prohlášení (o neexistenci příznaků virového infekčního onemocnění) v PDF

Mimořádné oznámení o přerušení výuky

Vážení rodiče a žáci,

Opatřením  Ministerstva zdravotnictví  ze dne 10.3.2020 se od 11.3.2020 zakazuje osobní přítomnost žáků  středních škol při vzdělávání bez ohledu na zřizovatele – tedy veřejných i soukromých.

Opatření platí do odvolání.

V návaznosti na tuto situaci prosím sledujte webové stránky školy, na kterých Vás budeme informovat o dalším postupu.

Opatření se týká i jiných akcí pořádaných školou pro žáky a studenty a také praktického vyučování včetně odborného výcviku.

Od 11.3.2020 do odvolání je naše škola pro žáky obou forem vzdělávání ( denní i dálková) uzavřena.

Pro komunikaci se žáky
( denní i dálková forma ) budou využívány media umožňující dálkový přístup zejména studijní zóna školy , emaily, třídní skupiny , atd.
Prostřednictvím nich budou  učiteli žákům sdělována  témata učiva, studijní materiály, včetně domácích úkolů, které se váží k danému vyučovacímu týdnu dle ŠVP .

V případě dotazů nás kontaktujte na email : Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Vzhledem k nařízení Vlády ČR a MZ ČR se s platností od 11.3.2020 přerušuje výuka (vzdělávání) v naší škole.

Toto nařízení je platné do odvolání.

Vedení školy

Klikněte pro zobrazení zprávy v PDF

 

Informace Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy

Kroměřížská koktejlová soutěž 2020

kromeriz 2020 Naši žáci se dne 12.2.2020 účastnili barmanské juniorské soutěže Kroměřížská koktejlová soutěž 2020.

1.místo Barbora Kociánová
2.místo Jan Janda
9.místo Josef Flachs

Gratulujeme žákům k vynikajícímu umístění a Bc. Ivetě Švédové za velmi kvalitní přípravu žáků na soutěž

DSC 0011 DSC 0030 DSC 0047 DSC 0052 DSC 0065 DSC 0083 DSC 0086

Molekulární mixologie v podání Achima Šipla

IMG 6664

Ambasador ovocných destilátů společnosti Rudolf Jelínek, lektor České barmanské asociace a odborník na molekulární mixologii v jedné osobě. To je Achim Šipl – profesionální barman s více jak dvacetiletou praxí, který se navíc stále úspěšně účastní barmanských soutěžích v Česku i v zahraničí. Přes jeho vytíženost si před Vánoci udělal čas na třídenní kurz molekulární mixologie pro mladé barmany, kteří jeho prezentaci doslova hltali.

Studenti Soukromé střední školy gastronomie na Praze 8 tak měli jedinečnou příležitost seznámit se s využitím molekulární mixologie v praxi. Kurz obsahovat úvod do mixologie včetně historie, nastínil hlavní trendy při výrobě drinků, vnímání a hodnocení potravin a v rámci jednotlivých kapitol představil technické plyny, kouře a vůně, bubliny, zmrzliny, mražení, sycení, barvivo, tresti, sférifikaci – kuličkování, pěny, espumy, bubliny, infuze, prach, uzení, kouření, nakuřování, gelifikaci – želírování, krystaly, cukrovou vatu, brushing – brašování, kartáčování, krusty. Kromě teorie měli studenti možnost praktické zkoušky a degustace. Velmi úspěšná byla zmrzlina mnohých chuťových variant, na jejíž přípravě se podíleli samotní účastníci kurzu. Vznikly tak zajímavé chuťové variace většinou z kombinace tří složek: sirupů Monin, 30% smetany a džusu.

Více foto v naší fotogalerii - Molekulární mixologie

Slavnostní koncert SONS ČR, z.s. - Pražský hrad 2019

Jsme moc rádi, že jsme, již tradičně, mohli podpořit prestižní akci ve Španělském sále Pražského hradu dne 3.12.2019 - Slavnostní koncert SONS ČR (Sjednocená organizace nevidomých a slabozrakých ČR) konaný pod záštitou prezidenta České republiky Miloše Zemana a arcibiskupa pražského, kardinála, Mons. Dominika Duky a za účasti ministra zdravotnictví ČR.

Děkujeme našim žákům a Bc. Ivetě Šlajchové za příkladné zajištění této akce.

hrad3 hrad5 hrad6 hrad1 hrad2 hrad4

Naši partneři



Hotel Ambassador







logo-adria

logo-deminka

logo-savic

logo-u-supa

hotel u prince

hotel logo 987 prague

logo blue orange

Gastro Plus  Gastro Tv

Sdružení soukromých středních škol Čech, Moravy a Slezska   Sdružení soukromých středních škol Čech, Moravy a Slezska   Česká barmanská asociace  Asociace kuchařů a cukrářů České Republiky  Asociace číšníků České Republiky