Momentálně se věnuje společnosti Rudolf Jelínek jako Globální ambasador ovocných destilátů a je Brand managerem značky Saint James pro Česko. Vede barmanské kurzy a také napsal skripta Makromolekulární a progresivní mixologie. Stále aktivně soutěží. Jeho posledním úspěchem je druhé místo na Mistrovství světa v míchání nealkoholických nápojů s minerální vodou Mattoni 2016.
Obsah kurzu
Molekulární mixologie, s ukázkou postupů a servisu. Specializuje se na recepty vhodné pro přímé použití v baru. Účastník se seznámí jak s jednotlivými surovinami pracovat a jaké používat pomůcky. Dále kde jednotlivé suroviny koupit a jak je skladovat a samozřejmě bezpečnost práce. Všechny informace jsou přednášeny přímo při ukázce jednotlivých receptů – postupů. Součástí jsou ukázky servisu a samozřejmě i ochutnávka.
Každý účastník obdrží skripta a certifikát
Cena kurzu 3 990,-Kč (3 dny, 9 -17 hodin)
Termín : 3.1.- 5.1.2023